Andijvie met geitenkaas in paprika
ingrediënten
- 2 grote, rode paprika's
- 1 halve andijvie
- 4 tl honing
- 150 gr zachte geitenkaas
- 4 el pijnboompitten
- rozemarijn
- peper
Bereiding
- Maak de andijvie schoon en snij ze in fijne repen, blancheer de andijvie ongeveer 5 minuten.
- Vul de doormidden gesneden (en leeg gemaakte) rode paprika's met de geblancheerde andijvie.
- Doe op elke halve paprika een theelepel honing. De honing smelt en loopt tussen de andijvie.
- Meng zachte, smeerbare geitenkaas met pijnboompitten en een beetje rozemarijn en voeg een beetje zwarte peper toe.
- Strijk de paprika's dicht met het geitenkaas mengsel en zet even in een voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten.
- Dit totdat de paprika's een beetje zacht en het bovenste van de geitenkaas een beetje bruin wordt.
Door Ph. Lauwers