Aubergine met tofu
ingrediënten
- 1 aubergine
- 2 uien, in ringen
- 2 tenen knoflook, fijn
- 1 paprika, in reepjes
- olie
- 100 g tofu
- 2 tl korianderpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- cayennepeper
- 1 el sojasaus
- 1 el basilicum, fijngesneden
- 1 el citroensap
- 1 tl suiker
Bereiding
- Was de aubergine en snijd ze in plakken die u eventueel weer in kleinere stukjes kunt snijden.
- Fruit ui en knoflook met de specerijen in olie en voeg na een paar minuten de stukjes tofu toe.
- Bak de mix ongeveer 5 minuten op een hoog vuur en voeg dan de aubergine en paprika toe.
- Laat de groente een paar minuten meebakken en voeg dan een scheutje water, sojasaus en citroensap en suiker toe.
- Laat deze schotel met een deksel op de pan nog ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen.
- Voeg basilicum toe en serveer met pasta of couscous en een frisse salade.
Door Odin