Niet leveren in winkel
Uit
Boerenkool met pasta
ingrediënten
- 600 g boerenkool
- 2 dl room + 1 dl melk
- 5 tenen geperste knoflook
- 3 uien of 5 sjalotten
- 120 g verse geraspte Parmezaanse kaas
- 250 g pasta
- 1 el olijfolie
- zout en peper
Bereiding
- Verwijder de dikke nerven uit de boerenkoolbladeren, snij de bladeren grof, kook ze gaar in gezouten water en laat uitlekken
- .Verwarm de olijfolie in een pan en gaar de uitjes zonder ze te bruinen.
- Voeg de room erbij toe, en kruid met zout en peper.
- Breng het geheel aan de kook en laat inkoken of bind met beetje aardappelbloem opgelost in water.
- Voeg van het vuur af de knoflook en kaas toe en breng op smaak, meng onder de boerenkool.
- Kook de pasta gaar en roer ze door de saus.
door Sabine F.