1 medium grote rode paprika (heel fijn gehakt, eventueel met de keukenrobot)
100 g seitan (fijngemalen in de keukenrobot, of seitan gehakt, of tofureepjes)
200 ml sojaroom
150 ml kokosmelk
zout & peper
nootmuskaat
oregano
tijm
paprikapoeder
verse basilicum
verse rozemarijn
2 tl citroensap
lasagne vellen (voorgekookt)
arrowroot
gistvlokken
Bereiding
Maak een tomatensaus met de tomatenpuree, een blaadje laurier (wegnemen na het koken), oregano, tijm, paprikapoeder, rozemarijn, basilicum en olijfolie. Voeg seitan en paprika toe.
Ondertussen oven verwarmen op 210°C.
Een bechamelsaus maken met de sojaroom, kokosmelk, arrowroot (opgelost in wat water), zout, peper, nootmuskaat, gistvlokken en citroensap.
Bak de boerenkool in een pan met wat olijfolie gedurende 3 minuten, voeg zout en peper toe en stukjes olijf.
Een ovenvaste schaal invetten en afwisselend vullen met een laagje tomatensaus, een laagje lasagne vellen en een laagje gebakken boerenkool.