Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Carpaccio van st.- jakobsvruchten met puree van aardpeer
ingrediënten
6 coquilles
1 dl room
aardperen
gehakte walnoten of hazelnoten
fijn geciseleerde bieslook
1 el kastanjepuree
2 el room
friseé salade
Rucola
Bereiding
De aardperen schillen en gaar koken, afgieten en tot puree mixen.
Door een zeef passeren en laten afkoelen.
De room opkloppen en bij de afgekoelde aardperenpuree mengen, kruiden met peper en zout.
Ongeveer 1 dl room op 25 ml aardperenpuree.
De kastanjepuree mengen met de room en kruiden met peper en zout.
De coquilles in fijne plakjes snijden.
De aardperenpuree glad strijken in een ringvorm, daarop de plakjes st.-jakobs vrucht schikken.
Instrijken met wat kastanjeroom, kruiden met peper en grof zeezout.
Afwerken met bieslook en een beetje sla.
Rondom wat fijngehakte nootjes dresseren en wat kastanjeroom.
Door
Knack Weekend
aardpeer
rucola
bieslook
walnoot
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij