Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Champignon curry met geraspte kokosnoot
ingrediënten
350 gr prei, in ringen gesneden
2 teentjes knoflook, uitgeperst
2 cm gember, zeer fijn gesneden
2 theelepels kerriepoeder
1 theelepel garam masala
2 eetlepels olie
250 gr champignons, in vieren gesneden
80 gr geraspte kokos
sap van een halve citroen
zout en peper naar smaak
verse korianderblaadjes voor garnering
Bereiding
Doe de olie in een grote pan en fruit hierin de prei, knoflook en de gember samen met de specerijen.
Voeg de champignons toe en laat deze gaar worden op laag vuur in ongeveer 15 minuten.
Voeg de geraspte kokosnoot toe en stoof het geheel op een zacht vuur.
Als het mengsel te droog wordt, doe een paar druppels water erbij.
Breng het gerecht op smaak met citroensap, zout en peper en serveer het met koriander blaadjes erop.
Serveer met rijst of quinoa.
prei
champignon
knoflook
gember
citroen
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij