Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Chocolademousse met peren
ingrediënten
8 peertjes
2 el citroensap
2 el suiker
½ zakje vanillesuiker
200 g chocolade
20 g boter
3 eieren
Bereiding
Schil de peertjes, ontpit ze, snijdt ze in plakjes en stoof ze op een laag vuur met het citroensap tot compote.
Voeg de griessuiker en vanillesuiker toe.
Over coupes verdelen en laten afkoelen.
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie.
Van het vuur nemen, 3 eierdooiers erdoor roeren.
De eiwitten met een snuifje zout en wat suiker stijfkloppen.
Voorzichtig onder de gesmolten chocolade scheppen.
Verdeel de mousse over de compote en zet in de koelkast tot aan het opdienen.
peer
citroen
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij