Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Gratin met pastinaak en spinazie
ingrediënten
2 grote pastinaken
500 g bladspinazie
1 middelgrote ui
1 teentje knoflook
olijfolie
peper en zout
1,25 dl slagroom
2 eetlepels mascarpone
1 ei
100 g versgemalen emmentaler
Bereiding
Snijd de pastinaken in reepjes en stoom ze 3 à 4 minuten.
Fruit de ui en de knoflook in olijfolie en voeg spinazie toe.
Oven op 220°C voorverwarmen.
Meng de slagroom, de mascarpone, het ei en de geraspte kaas.
Vet de ovenschotel in, voeg de helft van de spinazie toe, bedek met een laag pastinaak en vervolgens met een tweede laag spinazie.
Giet het slagroom-kaasmengsel over de groenten en bak in 15 minuten.
door Petra D.
pastinaak
spinazie
ajuin
knoflook
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij