Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Groenteburgers van aardappel en knolselder
ingrediënten
1 kleine knolselder
225 g aardappelen
6 lente-ui
handvol gehakte bieslook
50 g broodkruimels
1 ei
2 el room
2 el citroensap
75 g gemalen kaas
2 el bloem
olie
2 el gehakte peterselie
1 el dille
peper & zout
Bereiding
Schil de knolselder en snij in grove stukken.
Kook goed gaar in water samen met het citroensap, ongeveer 20 minuten.
Kook de aardappelen, giet af en pureer samen met de selder.
Voeg ui, bieslook, broodkruim, ei, room, kaas en de groene kruiden bij de puree.
Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.
Verdeel in porties en maak er afgeplatte balletjes van.
Bestuif met de bloem en bak ze 5 à 7 minuten aan weerszijden in een pan in ruim hete olie.
Laten opdrogen op keukenpapier.
door
Jerryke
knolselder
aardappel
ajuin
citroen
pijpajuin
bieslook
peterselie
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij