Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Knolselderij-aardappelpuree
ingrediënten
500 g aardappelen
350 g knolselder
1/2 dl melk
klontje boter
peper en zout
muskaatnoot
Bereiding
Schrob de aardappelen en schil de knolselderij.
Stoom of kook aardappelen en knolselderij gaar.
Pel de aardappelen.
Pureer de aardappelen en de knolselderij met de roerzeef of aardappelstamper.
Voeg een scheutje melk, boter, peper, zout en muskaatnoot toe.
Serveer als hoofdgerecht, eventueel met een stuk seitan, met tofoe of met vlees en een frisse sla.
door
Velt
knolselder
aardappel
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij