Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Knolselderij op z'n Provençaals
ingrediënten
1 knolselder, in blokjes
1 wortel, in plakjes
25 g boter
1 gesnipperd uitje
1 teentje knoflook uit de pers
1 rode paprika, in reepjes
1 theelepel Provençaalse kruiden
1 eetlepel tomatenpuree
2 deciliter bouillon
zout en peper
50 gram geraspte kaas
Bereiding
Blancheer de knolselderij en wortel.
Smelt de boter en fruit de ui met de knoflook lichtbruin.
Voeg de overige groenten toe en laat ze mee smoren tot alles goed heet is.
Strooi er de kruiden over en roer er de tomatenpuree doorheen.
Schenk er de bouillon bij.
Laat alles ongeveer 10 minuten op een laag pitje gaar sudderen.
Op smaak brengen met peper en zout.
Breng het gerecht over in een ovenvaste schaal.
Strooi er de kaas overheen.
Plaats de schaal onder de grill tot de kaas uitgesmolten is en bruin wordt.
knolselder
wortel
paprika
ajuin
knoflook
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij