Lamsrib met peterselie
ingrediënten
- 1 lams ribstuk van 8 koteletten
- zout & peper
- 1 el olie
- 30 g boter
- 1 teentje knoflook
- peterselie
- 2 el paneermeel
Bereiding
- Verhit de olie in een pan en laat het ribstuk aan alle kanten bruin worden.
- Als dit gebeurd is, zetten we het in de pan 15 minuten in een oven van 220 graden.
- Kruid halverwege het vlees met zout en peper en draai het om.
- Was wat peterselie en hak die fijn.
- Schil de knoflook en hak ook deze fijn.
- Meng peterselie en knoflook en voeg er het paneermeel bij, wat zout en peper en meng het goed.
- Dit mengsel strijken we op de vette kant van het vlees met behulp van een spatel, zodat het goed vast blijft zitten.
- Giet er de boter over en zet het weer 7 minuten in de hete oven.
- Serveer met gebakken patatjes en een frisse salade of ratatouille.