Omelet met raapstelen
ingrediënten
- 150 g raapstelen
- 3 eieren
- 1 teentje knoflook
- 2 uitjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 25 gram geraspte belegen kaas
- 2 deciliter melk
- snufje zout & peper
Bereiding
- Was de raapstelen en laat ze uitlekken.
- Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.
- Verhit de olie in een wok, fruit hierin de ui en de knoflook ongeveer 5 minuten al omscheppend.
- Bak de raapstelen al omscheppend 2 minuten mee tot ze geslonken zijn.
- Laat de raapstelen tot lauw afkoelen.
- Verwarm de oven voor tot 200° C.
- Klop een dik glad beslag van de eieren met de melk .
- Roer de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de raapstelen over een lage met olie ingevette ovenschaal.
- Schenk het beslag over de groente.
- Bak de omelet in het midden van de oven in 10 minuten gaar.