Niet leveren in winkel
Uit
Pasta met broccolisaus
ingrediënten
- pasta naar keuze
- 700 g broccoli
- 2 sjalotjes
- 3 takjes peterselie
- 2 el (maïs-)olie
- 1 teen knoflook
- 1 dl witte droge wijn
- 1 dl groentebouillon (blokje)
- 1 el mosterd
- 1 dl crème fraîche
- zout en peper
Bereiding
- Verdeel de broccoli in roosjes, kook ze 3 minuten voor en laat ze uitlekken.
- Snipper de sjalotjes en hak de peterselie fijn.
- Verhit de olie en fruit er de sjalotjes en uitgeperste knoflook in.
- Schenk de wijn en de bouillon erbij, zet het vuur hoog en laat het vocht iets inkoken.
- Voeg de mosterd en de broccoli toe en warm alles, af en toe omscheppend, 2 minuten goed door.
- Schep de crème fraîche en de peterselie erdoor.
- Schep gekookte pasta door de saus of geef het er apart bij.