Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Pasta met mascarpone, courgette en artisjok
ingrediënten
225 g pasta naar keuze
tomaten pasatta
100 g mascarpone kaas
2 el vers gehakte bieslook
courgette
4 artisjokharten uit bokaal
peper en zout
geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snij de courgette in blokjes en laat ze kort opbakken in een pan met wat olijfolie, op een hoog vuur
Doe de mascarpone en de tomaten pasatta erdoor en verhit de saus op een laag vuur onder voortdurend roeren tot de kaas gesmolten is.
Snij de artisjokharten overlangs in dunne partjes en voeg ze toe.
Voeg peper en zout naar smaak toe en roer de bieslook erdoor.
Laat de pasta uitlekken en roer de saus erdoor.
Schep op borden, strooi er de Parmezaanse kaas over en garneer met takjes bieslook.
door Hannah Dequeker
courgette
bieslook
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij