Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Risotto met vergeten groenten en gember
ingrediënten
75 g ui
250 g risotto rijst
2 dl witte wijn
1,1 dl kippenbouillon of groentebouillon
200 g aardperen
200 g koolraap
200 g pastinaak
1 el gember
5 cl room
boter
olijfolie
peper & zout
Bereiding
Schil de groenten en snij ze in reepjes van 3 - 4 mm dik.
Bak ze in boter, zoals men aardappeltjes bakt.
Kruid met peper en zout.
Laat voor de risotto de fijngehakte ui glazig worden (niet kleuren).
Voeg de rijst toe en roer ongeveer 2 minuten.
Deglaceer met witte wijn en laat verder koken tot hij verdampt is.
Voeg dan de bouillon toe.
Zet een deksel op de pan en laat op zacht vuur in circa 20 minuten gaar worden.
Voeg de room, de knapperig gebakken groenten en de in fijne stukjes gesneden gember toe.
Door
Weekend Knack
aardpeer
koolraap
pastinaak
ajuin
gember
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij