Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Spaghetti met courgette en saus van blauwe kaas
ingrediënten
300 g spaghetti
1 courgette
50 g katenspek
150 g gorgonzola
2 tomaten
125 ml room
een handje verse basilicum
50 g Parmezaanse kaas
2 el rode pesto
peper en zout
Bereiding
Kook de spaghetti.
Snijd ondertussen de gewassen courgette in kleine blokjes, het katenspek in kleine reepjes de kaas in blokjes en de tomaat in blokjes.
Bak de courgetteblokjes kort in de pan tot ze licht bruin zijn,kruid met peper.
Doe de gebakken courgette even in een kom en bak het spek in dezelfde pan, tot het knapperig is.
Giet de spaghetti af en doe deze terug in de pan.
Schep de courgette, het spek, de kaas, de pesto en de room erdoor.
Verwarm het geheel nog zo'n 5 minuutjes terwijl u regelmatig roert.
Voeg vervolgens de tomaat en de basilicum toe en laat dit nog even 2 minuutjes warm worden.
Even met de pepermolen erover en dan serveren met de Parmezaanse kaas.
courgette
tomaat
basilicum
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij