Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Stamppotje van romanesco en koolraap
ingrediënten
1 romanesco, in roosjes
200 gram koolraap (in reepjes verwerkt)
3 kleine aardappels in stukken
2 anjovis filets
zout en peper
zoute sojasaus
uitje gesnipperd
Bereiding
Stoom de roosjes romanesco en de reepjes koolraap 15 minuten tot ze net beetgaar zijn.
Stoom de aardappels 30-35 minuten tot ze gaar zijn.
Fruit het fijngesnipperde uitje tot het licht gekarameliseerd is.
Stamp alles door elkaar, samen met de ansjovis.
Voeg een klein beetje sojasaus toe.
Voeg wat zout en peper toe op smaak, voeg het gefruite uitje toe en dien op.
romanesco
koolraap
aardappel
ajuin
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij