Niet leveren in winkel
Uit
Tofu met Chinese kool
ingrediënten
- 0,5 Chinese kool
- 300 gr sobanoedels
- 375 gr tofu
- 1 rode chilipeper
- 1 rode ui
- 5 el olie
- 1 teentje knoflook
- 100 ml groentebouillon
- 10 el sojasaus
- 4 el balsamicoazijn
- 75 gr ongezouten pindanoten
Bereiding
- Meng de sojasaus met de balscamico en marineer er de blokjes tofu in.
- Snij de chinese kool, rode ui en chilipeper in reepjes.
- Giet 4 eetlepels olie in een verhitte wokpan en bak de blokjes tofu goudbruin. Schep ze uit de pan en hou warm.
- Giet de resterende olie in de wok en bak de koolreepjes met de knoflook, de rode ui en het pepertje al roerend in enkele minuten beetgaar.
- Giet de bouillon op de groenten en doe de stukjes tofu terug in de pan.
- Schep alles goed om en breng het gerecht op smaak met het sap van de marinade.
- Strooi pindanootjes over de tofu en serveer met sobanoedels.
door Njam.tv