Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Varkens mignonettes met selderpuree
ingrediënten
4 varkens mignonettes
100 g boter
zout & peper
marjolein
500 g aardappelen
1 knolselder
50 g boter
125 cl melk
muskaatnoot
Bereiding
Wrijf de varkens mignonettes in met zout, peper en marjolein.
Bak ze vervolgens in een hete pan langs beide zijden mooi bruin.
De mignonettes mogen een beetje roze blijven, zo blijft het vlees lekker sappig.
Schil de aardappelen en de knolselder en kook beide gaar in licht gezouten water.
Prik regelmatig met een vork in de knolselder, zo kunt u voelen of hij al gaar is.
Laat vervolgens even uitlekken.
Pureer de aardappelen en de knolselder.
Roer een klontje boter door de gepureerde aardappels en knolselder en voeg er de melk aan toe.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
knolselder
aardappel
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij