Visstoofpotje van tilapia en koolrabi
ingrediënten
- 4 tilapia filets
- 4 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 2 kleine koolrabi knolletjes
- 250 ml room
- zout
- nootmuskaat poeder
- olijfolie
- citroen
Bereiding
- Snipper de ui fijn, doe in een braadpan de olie en bak de ui goudbruin.
- Schil de koolrabi en snijd deze in dunne schijven.
- Bak deze schijven met de ui mee en doe zout en een mespuntje nootmuskaat erbij.
- Snijd de knoflook in schijfjes en doe deze erbij.
- Zet op een laag vuur en doe de vis erbij.
- Schik de vis over de hele pan.
- Schenk de kookroom erover en sluit de pan af met een deksel.
- Laat dit geheel 15 minuten pruttelen op een laag vuurtje.
- Draai de vis voorzichtig tussendoor om en laat nog 10 minuten staan op het laagste vuur en het gerecht is klaar.
- Leg bij het serveren schijven citroen over het hele gerecht.
- Serveer met aardappelpuree