Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Warme vijgen met geitenkaas
ingrediënten
8 verse vijgen
200 g zachte geitenkaas
1 tl rozemarijn, fijngehakt
4 el honing
1 tl balsamicoazijn
2 tl olijfolie extra vierge
Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de vijgen kruiselings in en druk ze met de vingers iets open. Zet de vijgen in een ovenschaal.
Roer de geitenkaas en rozemarijn door elkaar en verdeel de kaas over de vijgen.
Zet de ovenschaal op het rooster in het midden van de oven en rooster de vijgen in 6 min. goudbruin.
Verdeel de vijgen over 4 kleine bordjes. Schenk de honing van binnen naar buiten in een dun straaltje over de vijgen en vervolgens op het bord.
Roer de azijn en olie goed door elkaar en druppel de dressing op het bord en serveer direct.
door
Albert Heijn
vijg
rozemarijn
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij