Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Winterrisotto met knolselder, savooi en spruiten
ingrediënten
1 ui
1 knolselder
1 savooikool
400 gr spruitjes
3 teentjes look
Olijfolie
2 kopjes rijst
1 l (geiten)melk
300 gr Parmezaanse kaas
Peper en zout
Bereiding
Snij de knolselder in blokjes en de spruitjes en savooikool fijn.
Verhit olie in een grote pan. Stoof de fijngesnipperde ui.
Voeg na enkele minuten de rijst en de knolselder toe en bak enkele minuten tot de rijstkorrels glazig worden.
Voeg daarna spruitjes, savooikool, zout, geraspte Parmezaanse kaas en melk toe.
Zet deksel op de pan en roer regelmatig om. Wanneer alles bijna gaar is, pers je er de 3 teentjes look door.
Laat alles volledig gaar worden en werk af met wat extra Parmezaan en heel wat peper.
Smakelijk!
door
Sophie so Food
knolselder
savooikool
spruiten
knoflook
ajuin
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij