Wraps met kip en tuinkers
ingrediënten
- 300 g kip reepjes
- 4 wrap tortilla's
- 1 krop sla
- 2 avocado's
- 1 blikje maïskorrels
- 1 bakje tuinkers
- 50 ml sweet Chilisaus
- 1 el taco kruiden of chilipoeder
- 2 à 3 el olijfolie
- 2 el mayonaise
Bereiding
- Kruid de kip reepjes met de helft van de taco kruiden.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip reepjes in 5 minuten bruin en gaar.
- Verwarm de tortilla's.
- Was en droog de slabladeren en scheur ze in stukken.
- Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees uit de schil en prak het in een diep bord.
- Meng het met de mayonaise.
- Breng op smaak met de rest van de taco kruiden en schep de maïs erdoor.
- Bestrijk de tortilla's met het avocado mengsel en verdeel de sla en de gebakken kip reepjes erover.
- Knip er wat tuinkers boven.
- Vouw ze dubbel en rol ze op.
- Leg op ieder bord een tortilla.
- Serveer met de chilisaus.